tirsdag 16. desember 2008

Arilds Matkurs!

Hei og hopp!
Vi begynner denne bloggapaloozaen med noen gode minner fra våre tider som aktive piczo-brukere! Noen av dere kan kanskje huske vår fantastiske piczo-side (www.piczo.com/la-ikke-byen) og en av de store hitene på siden; Arilds Matkurs! På lørdag bestemte vi oss for å finne fram den gamle te-posen for å se om fortsatt kan melkes for det den er god for! Vel...kjedet vi oss bare litt, men likevel! Mat er mat, sko er sko! Enjoy!


DAGENS RETT:

Jule-wraps


Arild demonstrerer her den viktigste regelen når man skal lage mat; smil og vær glad! Humøret påvirker resultatet i aller høyeste grad!


Så; hvor skal vi begynne?


Jo! La oss finne frem ingrediensene! "hipp 'u hurra!"


Så er det på tide å finne fram redskapene man trenger! En steikespade er hendig både når man skal klaske gris OG når man skal steike kjøttdeig!


Vææær forsiktig når du skal legge kjøttdeigen i pannen! Hvis ikke kan det gå aua aua!


SLIK skal det gjøres!


Så enkelt kan det altså gjøres mine damer og herrer! Og med et smil om munnen! Husk at Arild er meget erfaren, og at det kan ta noen ljusår og komme opp på dette nivået!



Husk å helle riktig kryddermiks over kjøttdeigen! Det er lett å ta feil av kjøttdeigkrydderet og rømmemiksen..... Spe gjerne til med litt ekstra ekstra ekstra jomfru olje!



Her demonstrerer Arild hvordan man IKKE bør raspe ost! Man må alltid være oppmerksom når man rasper, ellers kan man bomme grovt og ende opp med aua i fingeren! (ja, jeg snakker av egen erfaring)


Når man lager mat, er det viktig å ha en dårlig film som man kan se på tv-en! Filmen bør ikke være over terningkast 3-nivå! For annledningen valgte vi en artig matinee-film på tv3 som handlet om tre skurker som stjeler en baby for å utpresse foreldrene! Hysterisk morsom altså!
(i denne scenen gjemmer han babyen under frakken, men den er slu og setter fyr på ballene hans)


Rømmedressingen er kanskje det kjipeste å lage, men det må dessverre gjøres det også! Hang in there, Arild!


Så er Arild endelig ferdig med maten! " Velsign vår mat og gud" er et must, og Arild har her tatt frem gitaren for annledningen!



Så er det bare å klæsje på med de ingrediensen man føler for! Siden dette er jule-wraps, har Arild her valgt å pynte litt med Juleskumnisser! En fryd for øyet! Til slutt bretter man tortillaen sammen slik som på reklamen (med de fancye lydeffektene)!

That's a wrap!

Bånn apetitt!

3 kommentarer:

Yassi sa...

Hei! Jeg laget denne fantastiske og originale matretten hjemme og ungene simpelten elsket den! Dere har gjort det igjen LA Duo!
Hilsen Vigdis 46-modell fra fyllingsdalen

Anonym sa...

Jeg elsker dere! På en veldig vennelig og ikke homoerotisk måte!:D

Anonym sa...

Jeg elsker dere også! På en veldig vennlig og erotisk måte (unnskyld LArs)