lørdag 14. mars 2009

Hey ho! Where you gonna go? To a live show? With the LA duoo?







Vi har i det siste vært ekstra travle her i bandet. Vi har nemlig brukt vår tid på å forberede vår første duo konsert. Altså konsert hvor det bare er en L og en A på scenen, ett instrument per person, to til sammen. En akkustisk konsert med andre ord. Annledningen er en VIP femtiårsdag i familien Thorsen, som rett og slett fortjenter en mektig, vakker, intim, rocka, konstruerende og oppsiktsvekkende konsert. Derfor, og bare derfor fikk vi dette tilbudet. Vil vil pløye gjennom noen moderne klassikere og prøve å gjennskape dem så godt vi kan med begrenset bruk av instrumenter. Så langt er vi ganske fornøyd med det vi har fått til og gleder oss meeeget.


I dag stod vi opp grytidlig (så tidlig Gry står opp - altså ti) for å treffes på AKKS for å øve litt. Vi ville nemlig teste ut annlegget der, for vi vet vi vil bruke noe liknende ute i Fana den dag på lørdag. Vi føler det er best å spille der forberedt nemlig. Vi prøvde å øve, og klarte det... på en måte. Selv om vi tok en del bilder...

Vi har også lagt ut noen ny sanger fra "juleplata" siden sist på www.myspace.com/theladuo. Check it, og fortell gjerne hva du mener!

Men ellers håper vi vel egentlig at alle som leser denne bloggen koser seg for tiden, holder seg unna trøbbel og klarer å leve livet slik de vil. Bare for å være litt skummelt hyggelig liksom.

3 kommentarer:

Kasper Kvicksson sa...

Kul opptatering!

5 (+/-)

ettenA sa...

ååå, kan dere ikkje holde en konzert for resten av verden snart? Altså meg?

Anonym sa...

Enig med ANETTEEE!